Linda Kriel se Geneway Getuigskrif

Linda Kriel se Geneway Getuigskrif

Linda Kriel van destydse Body Beat en fiksheid in Sarie Tydskrif; en deesdae se Kry Daai Lyf op KykNET en Finesse Tydskrif is Suid Afrika se fiksheids-guru het ‘n Geneway toets gedoen om te kyk wat in haar DNA & gesondheid aangaan.

Hiermee haar getuigskrif:

Nadat ek Dr Christa North  se praatjie gehoor het – oor hoe groot rol ons gene speel in ons leefstyl en gesondheid – was ek baie nuuskierig om te weet wat my DNA van my verklap. Ek het ‘n rukkie sonder kos gebly en toe is my DNA “swab” geneem deur ‘n wattestokkie aan die binnekant van my mond vir ‘n minuut lank te rol. Dit is toe weggestuur en ongeveer 2 weke later het ek my uitslae gekry.

Die uitslae het ‘n paar verrassings gehad, maar ook heelwat bevestig wat ek vermoed het. Soos byvoorbeeld dat ek insulienweerstandig is. Geen wonder ‘n eetplan wat hoog is in koolhidrate werk nie vir my nie.  As ek koolhidrate eet voel ek heeldag honger… maar my DNS het gewys ek kan dieetvette goed kan hanteer! Wat interessant was, was die feit dat ek effens laktose intolerant is. Ek drink steeds bietjie melk in my koffie en eet so 2 keer per week jogurt, maar soos Dr Christa gesê het, as ek ooit ‘n gewigsprobleem kry, sal dit goed wees om dit uit te sny. Dan het die Geneway toets ook aangedui dat ek geneties te min vitamien D asook folaat absorbeer en neem dus nou aanvullings vir dit. 

Wat oefening aanbetref, was die feit dat my liggaam baie goed reageer op hoë intensiteit oefeninge bevestiging dat ek die regte oefenmetode volg. Ons almal verskil en dis goed om uit te vind wat werk vir jou liggaam.

Baie dankie Geneway. 

Linda Kriel

 

 

Spread the love

Related Articles

Where Can I Do a DNA Test?

Where Can I Do a DNA Test?

DNA testing can provide a lot of information about your genetic make-up and how to live a healthy lifestyle according to what your body requires. It can also warn you of any diseases that you might be prone to so that you can take the necessary health precautions to...

read more
DNA Methylation: A Brief Explanation

DNA Methylation: A Brief Explanation

You might not have heard of methylation before, but it is an essential component of almost every important process that takes place within your body. If you are looking for ways to boost your health and regulate or support your cardiovascular, reproductive,...

read more
Kelly Stegan shares her DNA journey

Kelly Stegan shares her DNA journey

I had been in discussion with my doctor recently about genetic testing after hearing and seeing these types of tests on various platforms. I was intrigued by the idea that through testing your DNA, you can get a sense of what is in your genes, how they contribute to...

read more
×

Hello!

Click on Customer Support to connect on WhatsApp or send us an email to info@geneway.co.za

× How can we help you?